zondag 11 september 2011

Creditcard aanvragen

Een creditcard aanvragen

Wil je graag met een creditcard betalen, dan kun je de creditcard gewoon via internet aanvragen. Een creditcard is in de meeste gevallen niet gratis. Creditcard kosten bestaan uit een jaarlijkse bijdrage (lidmaatschapskosten). De hoogte hiervan is vaak afhankelijk van het bestedingslimiet van de kaart. Soms kun je profiteren van een speciale creditcard aanbieding, waarbij je bijvoorbeeld het eerste jaar geen lidmaatschapskosten hoeft te betalen.

Ga je een creditcard kopen, dan wordt er eerst gekeken of je een negatieve BKR-notering hebt. Mensen met een negatieve codering komen over het algemeen niet voor een creditcard in aanmerking. Ook willen creditcardverstrekkers graag de zekerheid hebben dat er iedere maand een bepaald bedrag op de bankrekening wordt gestort. Dit is veelal in de vorm van inkomen. Daarnaast moet je om voor een creditcard in aanmerking te komen, ouder zijn dan achttien jaar.

Nadat je een creditcardaanvraag gedaan hebt, duurt het ongeveer drie weken voordat je de kaart ontvangt. Heb je met spoed een creditcard nodig, dan kun je het beste telefonisch contact opnemen met de gewenste creditcardverstrekker.

Creditcard bij de bank
Tegenwoordig bieden (bijna) alle banken een pakket aan diensten aan waar ook het krijgen van een creditcard toe behoort. Wie een creditcard bij een bank neemt, krijgt in de meeste gevallen een kaart van MasterCard. In plaats van bij je bank, kun je tegenwoordig ook online een creditcard aanvragen.

Tip: Vergelijk hier de diverse creditcards op basis van prijs en bestedingslimiet.

Bron: moneymagazine.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten