donderdag 4 november 2010

Ambtenaren Lening

Bent u zelf of is uw partner ambtenaar (werkende voor de staat)? Dan kunt u veel geld besparen op een lening bij Ambtenaren-lening! Dit komt doordat de betalingsmentaliteit van ambtenaren stukken beter is dan die van de rest van het land. Door een kleiner risico bij de bank is uw lening als ambtenaar goedkoper!

Ambtenaren lening heeft een portfolio met een aantal banken die u een extra scherpe rente kunnen geven. Dit kan u als ambtenaar snel behoorlijk wat euro's voordeel opleveren. Ook kunt u een bestaande lening laten overnemen.

Bent u ambtenaar en wilt u besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en kijk wat u kunt besparen of hoe voordelig u kunt lenen!

Direct naar de website van Ambtenaren-lening en een offerte aanvragen of meer informatie vergaren? Klik hier!



Ambtenaren-lening accepteert GEEN aanvragen met negatieve BKR registratie. Deze worden direct afgekeurd.
Heeft u een negatieve BKR registratie? Klik dan hier om een offerte aan te vragen!

Rente en overige informatieAmbtenaren lening is zelf geen verstrekker maar een bemiddelaar. Het bedrijf heeft maar liefst 28 krediet vormen in haar portfolio waar deze een sterke band mee hebben. Hieronder vallen bijvoorbeeld Avero en Interbank welke bekend staan als zeer betrouwbare partners op het gebied van geld lenen.

Omdat het bedrijf zo veel bedrijven achter zich heeft staan zullen ze, zoals u kunt begrijpen, diverse rentes hebben. Het bedrijf zal een passend advies doen.

Voordelen van Ambtenaren-lening
Voordelig lenen als ambtenaar!
Uit onderzoek is gebleken dat ambtenaren in maar liefst 62% van de gevallen de lening met minder problemen aflossen dan die van de rest van Nederland. Omdat de bank hierdoor geen actie op speciale regelingen hoeft te treffen zijn deze in staat u als ambtenaar een voordeliger krediet aan te bieden. Het lenen kan al vanaf 5% rente, voor meer informatie vraagt u een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Gemakkelijk online regelen
U vraagt simpel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan welke direct in behandeling zal worden genomen. Als u werkelijk een ambtenaar bent (wordt gecontroleerd) zal er een passend voorstel gedaan worden met het voordeligste krediet welke ambtenarenlening voor u heeft kunnen vinden. Of u hierop ingaat is geheel aan u.

Bron: geldlenen.org

Geen opmerkingen:

Een reactie posten