donderdag 4 november 2010

Directa

Heeft u geld nodig voor een auto of een andere onverwachte uitgave? Dan bent u bij Directa op de juiste plaats! Met een doorlopend krediet hoeft u alleen maar rente te betalen over geld wat u echt heeft opgenomen.

Directa geeft optimale financiƫle vrijheid vanaf 6.5%! Een offerte kunt u gratis en vrijblijvend aanvragen. Uw offerte wordt per direct in behandeling genomen en u krijgt een scherp aanbod.


Directa accepteert GEEN aanvragen met negatieve BKR registratie. Deze worden direct afgekeurd.
Heeft u een negatieve BKR registratie? Klik dan hier om een offerte aan te vragen!

Rente en overige informatieDoorlopend krediet:Bij een doorlopend krediet bij Directa is de laagste rente 6.8% geldig bij een lening van €15.000 bij een looptijd van 59 maanden. Hierbij betaalt u 300 euro per maand en is de totale prijs inclusief aflossing €17.604.

Wij hebben geen informatie over een persoonlijk krediet bij Direca.

Deze getallen zijn slechts voorbeelden die de betreffende aanbieder op haar site vermeldt. Controleer altijd de huidige rentes en aanbiedingen omdat wij u niet kunnen garanderen dat onze data actueel is


Voordelen van Directa
Voordelig lenen bij Directa
Bij Directa kunt u voordelig een doorlopend krediet afsluiten. Directa is zo voordelig omdat deze geen dure kantoorpanden en adviseurs in dienst hebben, en dat markt u als consument! Het motto van Directa is dan ook: "Geld lenen kunt u zelf".

Gemakkelijk online regelen
Als uw zaken kunt u bij Directa gemakkelijk online regelen en beheren. Het per post opsturen van een offerte aanvraag hoeft niet meer, u kunt gratis en vrijblijvend via internet een offerte aanvragen. Directa zal deze gelijk serieus in behandeling nemen en u een gepast voorstel doen!

Bron: geldlenen.org

1 opmerking:

  1. Bied een snelle lening tussen mensen aan in 72 uur.
    Hallo dames en heren

    Jij hebt echte financiƫle problemen. Het is het woord ondanks is banken afgewezen door de verschillende banken.
    Ik zou u willen weten dat ik een econoom ben die kwijtschelding ik heb een goed karakter, eerlijk gezegd, binnen de termijn kan worden terugbetalen tegen een vast tarief van 2%.
    Het totale beschikbare geldbedrag is 1.500 miljoen euro.

    Neem contact met mij op per e-mail: bancofinancial111@gmail.com voor meer informatie.
    WhatsApp: +17172564162

    Bedankt voor uw begrip en uw mooie dag.

    BeantwoordenVerwijderen