donderdag 4 november 2010

Krediet per post

Als onderdeel van een van de grootste kredietbemiddelaar van Nederland is Krediet per post een uitstekende aanbieder. U kunt op de website uw maximale krediet berekenen en direct een lening afsluiten per post. De diverse mogelijkheden en de eenvoudige website maken het voor de consument een gemak om te vergelijken en af te sluiten. Zoekt u hulp? Dan belt u een lokaal nummer en geen duur 0900 nummer!

Geld lenen bij krediet per post is al mogelijk vanaf een rente van 4.6%. Bekijk snel de website en vraag een gratis vrijblijvende offerte aan.

Direct naar de website van Krediet-Per-Post en een offerte aanvragen of meer informatie vergaren? Klik hier!


Krediet-Per-Post accepteert GEEN aanvragen met negatieve BKR registratie. Deze worden direct afgekeurd.
Heeft u een negatieve BKR registratie? Klik dan hier om een offerte aan te vragen!

Rente en overige informatieKrediet per post is zelf geen kredietverstrekker maar een krediet bemiddelaar! Het grote voordeel hiervan is, is dat het bedrijf een groot aantal banken/kredietverstrekkers in haar portfolio heeft zitten. Als u een offerte aanvraagt zullen deze voor u uitzoeken bij welke instantie u het voordeligst kunt lenen. Het lenen kan al vanaf een zeer scherpe rente van 4.6%!

Voordelen van Krediet-Per-Post
Voordelig lenen bij Krediet per post
Omdat Krediet per post tientallen bedrijven in haar portfolio heeft zitten heeft u altijd een zeer voordelige lening te pakken. Daarnaast heeft het bedrijf, welke overigens onderdeel is van AFAB, slechts een paar kantoren waardoor u kunt besparen!

Gemakkelijk online regelen
Krediet per post is vooral online en per post geregeld. U hoeft niet langs een vestiging te gaan en hiervoor afspraken te maken. De voortgang van uw lening, het proces en de uiteindelijke lening kunt u allemaal eenvoudig bekijken op papier of online. Dit maakt het ook voor de fulltimers te doen.

Bron: geldlenen.org

Geen opmerkingen:

Een reactie posten