vrijdag 8 januari 2010

Creditcard aanvragen

Online aanvragen: makkelijker en sneller
Op creditcardvergelijking.nl kunt u veilig en eenvoudig een creditcard aanvragen. U vult online het aanvraagformulier in en u ontvangt dan thuis spoedig de benodigde aanvraagformulieren. De gehele aanvraag duurt 2-3 weken. Bij online aanvragen kunt u relatief snel uw kaart thuis hebben. Bij spoed kunt u na de aanvraag het beste contact opnemen met de desbetreffende creditcardmaatschappij.
Schriftelijke afhandeling
Zodra u de aanvraagformulieren ondertekend heeft verstuurd zal de creditcardaanbieder uw aanvraag toetsen. Meestal zal deze na uw aanvraag uw kredietwaardigheid controleren. Dit gebeurt bijvoorbeeld door bij de aanvraag naar uw inkomen te vragen.
De reden van deze extra controle ligt in het feit dat de creditcard u een extra leenmogelijkheid biedt. De instantie die de kaart uitgeeft probeert te bepalen of u naar alle waarschijnlijkheid de lening zal kunnen terugbetalen. Het is mogelijk dat de ene creditcardaanbieder u wel een kaart aanbiedt maar de andere niet. Dit heeft vaak te maken met een verschillende minimale inkomenseis. U dient uiteraard ook zelf te bepalen hoeveel u maximaal kunt lenen. Neem hierin ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Bron: www.creditcardvergelijking.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten