zondag 24 januari 2010

WOZ Krediet

Informatie over geld lenen met het woz krediet.
WOZ Krediet: Waardering Onroerende Zaken
Het WOZ krediet behoort tot de doorlopende leenvormen en kan als een kruising tussen een hypotheek en een rente krediet gezien worden. Aan de hand van de WOZ-waarde van uw woning, kan de hoogte van het WOZ krediet bepaald worden. De afkorting WOZ (Waardering Onroerende Zaken) zegt het al; het WOZ krediet kan enkel afgesloten worden als u in het bezit bent van een eigen woning.

Waarom zou ik voor een WOZ krediet kiezen?
Het WOZ krediet betreft een ‘normaal’ krediet. Het maximaal gewenste kredietbedrag wordt gedurende het afsluiten van de lening afgesproken. Vervolgens is het helemaal aan u wanneer, waarvoor en hoeveel geld u van uw lening besteedt. In tegenstelling tot een tweede hypotheek, bent u niet verplicht uw WOZ krediet aan uw woning te besteden. U hebt zelf veel invloed op de looptijd van de lening.

Wanneer een WOZ krediet afsluiten?
Bent u op zoek naar een ‘normale’ lening waarbij u zelf mag bepalen hoeveel, wanneer en waarvoor u geld opneemt? Dan is het WOZ krediet de perfecte leenvorm voor uw wensen. Naast de vrijheid, komt deze kredietvorm ook met een zeer lage rente. U betaalt geen afsluitprovisie of notariskosten. Kortom, met een WOZ lening geniet u van de voordelen, maar niet de nadelen van een tweede hypotheek.

Wat zijn de voordelen van het WOZ krediet?
U profiteert van een zeer lage rente;
U hebt geen taxatierapport nodig om uw maximale lening vast te stellen. Hiervoor hebt u enkel een gemeentelijke opgave van de WOZ-waarde nodig;
Bij een WOZ krediet bent u geen geld kwijt aan afsluitprovisies en notariskosten;
Het geld wordt al snel op uw rekening gestort;
U bepaalt zelf waarvoor u de lening gebruikt.

Bron: www.verstandiglenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten