vrijdag 8 januari 2010

Persoonlijke lening | Postbank | ING

Bij de Persoonlijke Lening van de Postbank weet u vooraf al waar u aan toe bent, omdat u vooraf weet hoeveel u gaat lenen, hoelang de looptijd bedraagt en hoeveel u uiteindelijk verschuldigd bent aan de Postbank. Bovendien staat het rentepercentage gedurende de looptijd vast en betaalt u dus ook een vast bedrag als u gebruik maakt van de Persoonlijke Lening van de Postbank. Het bedrag dat u leent krijgt u geheel op uw girorekening gestort na afsluiting van de Persoonlijke Lening van de Postbank.

Alle voordelen van een persoonlijke lening bij Postbank op een rijtje:

- U komt in aanmerking voor de Persoonlijke Lening van de Postbank wanneer u een lening wilt afsluiten tussen de €1.500 en de €15.000 euro
- Tijdens de looptijd van de afgesloten Persoonlijke Lening van de Postbank staat de rente vast
- De looptijd staat vast, evenals de maandelijkse lasten
- U kunt bij de Persoonlijke Lening van de Postbank extra aflossingen doen, boetevrij
- U weet van tevoren waar u staat en aan toe bent
- Overlijdensrisicodekking inbegrepen
- Per maand een vast bedrag aan rente en af te lossen bedragen betalen

Een persoonlijke lening bij de Postbank in detail:

U kunt een Persoonlijke Lening bij de Postbank afsluiten voor ten minste 6 maanden looptijd. U spreekt van tevoren een termijn af om het geleende bedrag af te lossen. Dit bedrag moet dan ook bij een Persoonlijke Lening binnen dat termijn afgelost zijn bij de Postbank.
Daarnaast heeft u te maken bij een Persoonlijke Lening van de Postbank met een vaste rente, wat betekent dat u per maand een vast bedrag betaald: de rente en de aflossing over de vooraf afgesproken looptijd. Dit brengt een stukje zekerheid met zich mee. Wanneer u een groot bedrag leent, hoeft u een lager rentepercentage dan wanneer u een laag bedrag wil lenen met de Persoonlijke Lening van de Postbank.

U kunt in aanmerking komen met de Persoonlijke Lening van de Postbank, wanneer u zich tussen de leeftijden bevindt van 18 en 69,5 jaar. Daarnaast verplicht de Postbank u bij een Persoonlijke Lening om in bezit te zijn van een Girorekening om het geld te beheren.

Overlijdensrisicodekking bij een persoonlijke lening van de Postbank:
De Postbank verstrekt bij afsluiting van een Doorlopend Krediet een overlijdensrisicodekking. Dit houdt in dat het krediet wordt kwijtgescholden wanneer u komt te overlijden en u heeft nog niets of een gedeelte afgelost.

Hieraan zijn wel een aantal voorwaarden verbonden:

Enkel de 1e contractant is gedekt.
Het contract bij de Postbank moet meer dan zes maanden lopen en enkel wettelijke erfgenamen kunnen dan op deze overlijdensrisicodekking aanspraak maken.

Bron: www.alle-leningen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten