zondag 24 januari 2010

Plus Krediet

Informatie over geld lenen met het plus krediet.
Het plus krediet: een doorlopend krediet voor senioren
Het plus krediet is een speciaal doorlopend krediet voor mensen die tussen de 60 en 65 jaar oud zijn. Komt uw leeftijd overeen met de eisen van de leenvorm en hebt u geld nodig voor nieuw witgoed, een vakantie of om wat extra geld achter de hand te hebben? Dan kan het afsluiten van een plus krediet dit al stukken makkelijker maken! Met het plus krediet kunt u, als 60-plusser, een stuk ruimer leven.

De kredietlimiet bij het plus krediet
Samen met ons spreekt u een kredietlimiet van de lening af. Over het algemeen ligt deze limiet tussen de 5000,- en 50.000,- euro. Tot en met uw 65ste jaar kunt u onbeperkt geld opnemen tot de afgesproken kredietlimiet. U gaat uw limiet vanaf uw 66ste jaar in maandelijkse termijnen afbouwen, zodat u het plus krediet op 74-jarige leeftijd volledig hebt afgelost.

Een krediet met een variabele rente
Net zoals het doorlopend krediet, heeft het plus krediet ook een variabele rente. Gedurende de looptijd van de lening kan de rente, die afhankelijk is van de marktrente, verlaagd worden. Het bedrag dat u maandelijks schuldig bent bestaat uit rente en aflossing. Mocht de rente stijgen, lost u maandelijks minder af, waardoor de looptijd van het plus krediet wordt verlengd. Hiernaast hebt u zelf ook invloed op de looptijd van het krediet door extra (boetevrij) af te lossen of door afgeloste bedragen opnieuw te verorberen.

Wanneer een plus krediet afsluiten?
U bent tussen de 60 en 65 jaar oud en wilt een doorlopend krediet afsluiten? Voor dit soort situaties is de plus lening een juist krediet. Bent u toe aan een nieuwe wasmachine, een nieuwe televisie of aan een welverdiende vakantie? Met het plus krediet hebt u veel mogelijkheden!

Wat zijn de voordelen van een plus krediet?
U kunt, bij goed betalingsgedrag, tweemaal per jaar het termijnbedrag een maand opschuiven;
U kunt tot en met uw 65ste levensjaar geld opnemen tot de vooraf afgesproken kredietlimiet. Met het plus krediet hebt u dus altijd wat extra geld achter de hand!

Bron: www.verstandiglenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten