zondag 24 januari 2010

Flexibel Krediet

Informatie over geld lenen met het flexibel krediet.
Flexibel lenen met een flexibel krediet
Flexibel krediet is een bijnaam voor het doorlopend krediet. Zoals u waarschijnlijk al had verwacht, is een flexibel krediet een flexibele leenvorm met veel mogelijkheden. In overleg met ons wordt uw persoonlijke kredietlimiet vastgelegd. Als u tijdens de looptijd van uw lening afgelost geld opnieuw wilt kunnen opnemen, dan is de flexibele lening iets voor u. U bepaalt zelf hoeveel en wanneer u geld van uw lening opneemt.

Het doorlopend krediet is populair bij mensen die voor een bepaalde (of langere) periode meer geld te besteden willen hebben. U zult altijd extra bestedingsvrijheid hebben met een flexibele lening achter de hand. Deze flexibele leenvorm is geschikt voor situaties waar u niet precies weet hoeveel u moet lenen, of als u simpelweg niet meteen uw hele leenbedrag wilt uitgeven.

Een flexibele rente
De rente ligt niet vast bij een flexibel krediet. De rente is afhankelijk van de marktrente en het is mogelijk dat de rente van de lening gedurende de looptijd daalt. Bij dit krediet betaalt u enkel rente over geldbedragen die u hebt opgenomen.

Wanneer een flexibel krediet afsluiten?
De flexibele lening is ideaal als u extra geld achter de hand wilt hebben. Komt u geld tekort in de komende weken of maanden? Dan is dit heel gemakkelijk op te lossen door even een flexibel krediet af te sluiten. Deze lening verplicht het niet om het hele kredietbedrag direct op te nemen, het is helemaal aan u wanneer en hoeveel geld u van het krediet opneemt.

Wat zijn de voordelen van een flexibel krediet?
Afgeloste kredietbedragen mogen opnieuw opgenomen worden;
U betaalt enkel rente over opgenomen geldbedragen;
U mag boetevrij extra krediet aflossen;
Deze flexibele vorm van geld lenen komt met een variabele rente. Het is mogelijk dat uw rente gedurende de looptijd van de lening daalt;
Een gratis bijkomende overlijdensdekking komt vaak voor bij deze leenvorm.

Bron: www.verstandiglenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten