zondag 17 januari 2010

Hypotheek bij tijdelijk contract

Zoekt u een hypotheek en heeft u een tijdelijk contract? Hoewel een versoepeling van het ontslagrecht inzet was bij de laatste coalitiebesprekingen, is het er nog steeds niet door. En daarmee komt voorlopig geen einde aan de “tijdelijke contract cultuur” waaraan werkend Nederland inmiddels volledig gewend is geraakt. Veel werknemers zitten er niet zo mee, zolang er alle maanden maar salaris binnenkomt. Tot het moment waarop zij een huis willen kopen en een hypotheek met tijdelijk contract aanvragen. Alle maanden salaris op de rekening blijkt dan ineens niet meer zo’n rotsvaste zekerheid…

Waar de bank stopt kijken de bij HuisGarant aangesloten adviseurs verder
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs hebben al veel mensen met een tijdelijk contract aan een hypotheek oplossing kunnen helpen. Simpelweg door verder te kijken dan de soms wat kortzichtige regeltjes die vaak in een ver verleden zijn opgesteld. Hoe regelmatig zijn uw contractwerkzaamheden eigenlijk? Zitten er nauwelijks hiaten in, maar is het eigenlijk alleen zo dat u af en toe (noodgedwongen) van werkgever wisselt? Of wordt u gedetacheerd door een bureau dat u continu van werk voorziet?

In deze en soortgelijke gevallen is het raadzaam om gebruik te maken van het HuisGarant hypotheek tijdelijk contract aanvraag formulier op deze website. Eén van de bij ons aangesloten gespecialiseerde hypotheekadviseurs zal dan contact met u opnemen om uw mogelijkheden te bespreken. Of lees eerst verder waarom HuisGarant verder kijkt, waar de bank het al gauw voor gezien houdt.

Gespecialiseerde adviseurs en hypotheekverstrekkers
HuisGarant werkt niet alleen samen met gespecialiseerde hypotheekadviseurs, maar indien nodig ook met gespecialiseerde geldverstrekkers. Zoals gezegd toetsen wij eerst zorgvuldig de continuïteit van uw inkomenssituatie. Beoordeelt onze adviseur die positief, dan kan deze uw situatie beter dan wie ook inzichtelijk maken bij een aantal hypotheekverstrekkers. Dat kan tóch een reguliere bank zijn, maar ook een financiële instelling die zich speciaal heeft toegelegd op het verstrekken van een hypotheek bij tijdelijk contract. Zulke gespecialiseerde geldverstrekkers hebben een uitgekiend acceptatiebeleid ontwikkeld, speciaal voor mensen zoals u.

Vrijblijvend advies over hypotheek en tijdelijk contract situatie
Heeft u toevallig een huis op het oog, of wilt u vrijblijvend informatie inwinnen over de mogelijkheden die er in deze situatie voor u zijn? Neem dan contact met ons op door het hypotheek tijdelijk contract formulier in te vullen. Een gespecialiseerde hypotheekadviseur zal u vervolgens telefonisch benaderen om uw situatie met u te bespreken. Desgewenst kan deze u ook verder helpen en een concrete aanvraag indienen bij meerdere hypotheekverstrekkers.

Bron: www.huisgarant.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten