donderdag 14 januari 2010

Geld lenen van een prive persoon

Dit artikel gaat over : Geld lenen van prive persoon of lenen bij prive krediet firma Door allerhande hiaten in de wetgeving is het nog altijd mogelijk om geld te lenen als je al diep in de schulden zit.

Let op: diep in de schulden door teveel te lenen?

Geld lenen bij een prive persoon om een andere lening te betalen is geen goed idee. Want dan steek je jezelf nog dieper in de schulden door opnieuw te lenen.
Als je in de schulden zit en geen licht meer ziet aan het einde van de tunnel, kan je best contact zoeken met een schuld bemiddelaar. Of spreek er over met iemand van uw bank.

Maar wat als uw verleden u achtervolgt?
Waar kan ik nog geld lenen als je niet kan of wilt lenen bij een bank.
Je kan dan een prive lening aangaan. En dus geld lenen van een prive persoon.
Het kan zijn dat je door uw schuld verleden op de zwarte lijst bent gekomen van de Nationale bank. Of voor Nederland, geregistreerd staat bij het BKR.
Maar eens je op die zwarte lijst staat geraak je daar moeilijk terug af. En kan je niet opnieuw lenen. Zelfs als ondertussen uw financiële toestand is verbeterd.
Ook kan uw schuld verleden veroorzaakt zijn door uw ex-partner. En heb je daar dus niets meer met te maken. Maar uw reputatie staat dan wel op de zwarte lijst of het BKR. Gelukkig kan je in zo’n geval dan meestal nog geld lenen van een prive persoon of via een prive krediet verschaffer die u geld kan lenen zonder BKR toetsing. (lenen met bkr)

Uiteraard zal deze prive persoon natuurlijk ook de nodige waarborgen opnemen in het leen-contract.

Bron: www.dailyfinance.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten