donderdag 14 januari 2010

Geld lenen voor je trouwerij

Een geweldige trouwdag, wie droomt daar niet van? Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen extra geld uitgeven om er een droomdag van te maken; een geweldige locatie, prachtige kleding, lekker eten en entertainment horen er allemaal bij. Eén nadeel: dit is erg kostbaar. Wanneer u een lening of krediet wilt afsluiten om droomdag te realiseren, kunt u onder andere kiezen uit de volgende producten:

• Doorlopend krediet: Met dit krediet kunt u doorlopend gebruik maken van extra financiële ruimte. U kunt geheel kosteloos aflossen en eerder afgeloste bedragen weer opnemen. Erg flexibel!
• Persoonlijke lening: Met een persoonlijke lening betaalt u, voor een bepaalde periode, maandelijks een vast bedrag betaalt tegen een vaste rente. Als u uw trouwdag op deze manier financiert weet u precies waar u aan toe bent, want de aflossingperiode wordt op voorhand vastgesteld

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en wilt u bekijken hoeveel u hiervoor kunt lenen? Vraag dan online een offerte aan voor een trouwkrediet!

Bron: www.abckrediet.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten