dinsdag 12 januari 2010

Zakelijk Krediet

Veel startende ondernemers kunnen dit jaar in aanmerking komen voor een zakelijke krediet. Dit wordt vanuit overheidswege verstrekt aan die ondernemers die geen zakelijk lening kunnen loskrijgen van de bank of andere reguliere geldverstrekker.

Tot nog toe was er een testfase waarin men tot 35.000 euro kon lenen met de steun van de overheid. Deze proef met het microkrediet werd als zeer geslaagd ervaren en is daarom aanzienlijk uitgebreid. Bedrijven die door deze overheidsmaatregel alsnog hun bedrijf konden financieren bleken het juist daardoor in deze moeilijke tijden uitstekend te kunnen redden.

Voorwaarden

Voorwaarden: de belangrijkste is dat u niet terecht kan bij een bank voor uw zakelijke krediet of op een andere manier aan liquiditeiten voor uw bedrijf kan komen. Ook wordt u verbonden aan een coach die u gedurende een bepaalde looptijd begeleid en erover waakt dat het geleende geld goed wordt besteed.

Een uitstekende maatregel waar de komende tijd duizenden beginnende ondernemers van kunnen profiteren om het nodige zakelijke krediet voor hun bedrijfsvoering te krijgen.

Bron: www.ireus.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten