zondag 24 januari 2010

Seniorenkrediet

Informatie over geld lenen met het seniorenkrediet.
Het seniorenkrediet: een persoonlijke lening voor senioren
Bent u toe aan een nieuwe auto maar komt u bij geen van de kredietbemiddelaars in aanmerking voor een lening vanwege uw leeftijd? Geen enkel probleem, daar is het seniorenkrediet van VerstandigLenen.nl voor!

Het seniorenkrediet is een speciale persoonlijke lening voor mensen tussen de 65 en 68 jaar oud die op zoek zijn naar een verantwoorde lening. Een seniorenlening is bedoeld voor het financieren van consumptieve goederen zoals een auto of televisie. Bij het seniorenkrediet worden de looptijd van de lening en de hoogte van de rente in de leenovereenkomst vastgelegd. Deze staan daarna vast en zullen niet meer veranderen gedurende de looptijd van het krediet. Het seniorenkrediet is goed voor een maximale lening van 12.500,- euro.

Kom ik in aanmerking voor een seniorenkrediet?
Het seniorenkrediet is een speciale persoonlijke lening voor mensen tussen de 65 en 72 jaar oud. Het is echter alleen toegestaan een seniorenkrediet tussen uw 65e en 68e levensjaar af te sluiten. De seniorenlening heeft een looptijd van maximaal 60 maanden. De leenovereenkomst dient voor het bereiken van uw 72e leeftijd te zijn beëindigd.

Wanneer een seniorenkrediet afsluiten?
U bent tussen de 65 en 68 jaar oud en wilt een persoonlijke lening afsluiten? Voor dit soort situaties is het seniorenkrediet een juiste en verantwoorde lening. Bent u toe aan een nieuwe auto, televisie of boot om van een welverdiende rust te genieten? Met het seniorenkrediet hebt u veel bestedingsmogelijkheden en veel zekerheid!

Wat zijn de voordelen van een seniorenkrediet?
Van tevoren weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. De rente, looptijd en aflossing zijn vastgelegd in de leenovereenkomst, zo weet u precies waar u aan toe bent;
De rente van de persoonlijke lening ligt vaak lager dan de rente van het doorlopend krediet, er is namelijk geen sprake van renterisico. Renterisico betekent dat de banken geen risico lopen om verlies te draaien bij een zeer laag rentetarief.

Bron: www.verstandiglenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten